GRATIS VERZENDING VANAF € 100 IN BELGIË

BALSAMICO

Vijf generaties van onze familie hebben de traditie, de passie en de geheimen van de Traditionele Balsamico Azijn van Modena, deze grote uitmuntendheid van het land van Modena, geleid van het verleden tot het heden.

Het merk Acetaia Malpighi wordt wereldwijd erkend als een luxe ambachtelijk merk Made in Italy, dankzij de verspreiding en internationalisering van de Balsamico levensstijl die één rode draad volgt: uitmuntendheid.

De passie van de familie is uitgegroeid tot een solide zakelijke realiteit, waarbij 70% van de productie over de grens wordt geëxporteerd.

Sinds 1997 wordt het bedrijf geleid door Massimo Malpighi, de vijfde generatie van Acetaia Malpighi: traditie, passie en intuïtie zijn de drijvende kwaliteiten die ertoe hebben geleid dat het merk zich heeft gevestigd als een van de toonaangevende producenten van hoogwaardige Traditionele Balsamico Azijn van Modena en Balsamico Azijn van Modena.

Sinds 2015 is Massimo Ridder in de Orde van Verdienste van de Italiaanse Republiek; hij is docent aan de IFSE, de enige culinaire school in Italië die erkend is als een Italiaanse excellentie, een populariserend centrum van de Italiaanse eet- en wijncultuur. Hij doceert bedrijfsmarketing aan de Universiteit van Modena en Reggio Emilia.

Hij zit in de Raad van Bestuur van de Consortia voor de bescherming en het behoud van de authentieke Balsamico Azijn van Modena en in de Raad van Terre del Balsamico, het tweede niveau consortium dat Balsamico Azijn van Modena en Traditionele Balsamico Azijn van Modena samenbrengt.

De Malpighi familie begon met de productie van de traditionele Balsamico Azijn van Modena in 1850, toen Pietro Malpighi, over-over-overgrootvader van de huidige voorzitter van de Acetaia, een kostbare erfenis doorgaf aan zijn zoon Augusto: het recept voor de productie van de echte en authentieke “natuurlijke azijn”.

Dat kostbare recept is vijf generaties lang van hand tot hand gegaan, vijf generaties die dezelfde passie deelden, het respect voor een sterke traditie die al heel lang wordt voortgezet tot op de dag van vandaag.

Naast de productie van traditionele Balsamico Azijn van Modena, hebben we de productie van Balsamico Azijn van Modena, Lichte, Donkere, en gearomatiseerde Dressings, Parels, gelei, Kruiderijen, en delicatessen gemaakt met Balsamico Azijn van Modena.

Het productassortiment van Acetaia Malpighi is innovatief en origineel: het nodigt mensen uit om te experimenteren en plezier te hebben in de keuken, hun eigen emoties en fantasieën te volgen, met één rode draad: uitmuntendheid.

Het is in Modena dat Acetaia Malpighi zijn wortels heeft.

En het is precies in deze stad, waar ars naturae en ars cultura samensmelten, dat het meesterwerk wordt gerealiseerd: de gekookte druivenmost transformeert in een elixer dat alle zintuigen betovert.

Filters

Filters